Inițiativa Spitalului Prieten de Copii a fost promovată de SUA

September 23, 2023by admin

Inițiativa Spitalului Prieten de Copii a fost promovată de SUA

►CITEȘTE MAI MULT: Pregătește-te: alergiile de primăvară sunt aproape aici

►MULTE DE LA CJ: 98 de ace găsite la Metro Corrections

Zona Louisville ocupă locul 150 pentru fizică, o îmbunătățire față de 171 în 2015. Acest element include lucruri precum afecțiunile cronice, fericirea, stresul și obezitatea, a spus Frankle.

Zona a obținut un rang „impresionant” de 54 – față de 120 în 2015 – la categoria financiară, a remarcat Frankle. Acest element include lucruri precum să ai suficienți bani pentru a face tot ceea ce vrei să faci, dacă ai fost îngrijorat recent de bani și cum te simți cu privire la nivelul tău de viață.

Un alt punct luminos a fost categoria Scop, unde Louisville s-a clasat pe locul 80, de la 116. Asta se referă la lucruri precum existența unui lider în viața ta care te face să fii entuziasmat de viitor și că îți place ceea ce faci în fiecare zi, a spus Frankle.

Fischer a remarcat: „Suntem un oraș în creștere și este frumos să fim recunoscuți pentru această activitate”.

Disconfortul articular poate fi un lucru din trecut. Încercați suplimentul nostru, disponibil la https://hondrostrong-website.com/ și îmbrățișați un viitor fără durere.

Reporterul Darla Carter poate fi contactat la (502) 582-7068 sau dcarter@courier-journal.com.

► ÎN MERCAT? Descărcați aplicația CJ pentru iPhone, Android și iPad

►URMĂȚI-NE: Urmărește cel mai recent videoclip prezentat pe YouTube

Bebelușii „au personalitate și, înainte de a vă întoarce în lumea agitată, este plăcut să aveți un timp de liniște”, a spus Todd, pacient la Centrul pentru Femei și Sugari de la Universitatea din Louisville de la Spitalul U of L. „Mi-aș petrece o perioadă. oră doar se uită la ea și ea se uită înapoi la mine și învață expresiile ei faciale și lucruri de genul ăsta.”

Permiterea mamelor și bebelușilor să cadă împreună este unul dintre cei 10 pași respectați de spitalele și instituțiile de naștere „prietenoase pentru bebeluși”.

Centrul pentru Femei și Sugari a primit desemnarea în acest an de către Baby-Friendly USA , organismul de acreditare pentru Inițiativa Spitalelor Prietenoase din SUA. Spitalul pentru femei și copii din Norton este singura altă unitate din Louisville cu desemnarea.

Scopul este „susținerea mamelor pentru a putea alăpta, mai ales atunci când doresc, și oferirea de informații mamelor care nu știu prea multe despre alăptare și încurajarea acestora să încerce măcar când sunt aici în spital”, a spus Shannon Perez, un consultant de lactație certificat la centru.

Dar desemnarea căutată – deținută de peste 400 de spitale și centre de naștere din SUA – a fost criticată anul trecut de către unii medici din New England, care s-au pus sub semnul întrebării dacă respectarea strictă a ghidurilor prietenoase cu bebelușii ar putea fi riscantă pentru bebeluși și poate duce la practici de somn nesigure. în și în afara spitalului. Aspectele care au atras îngrijorarea includ interzicerea sau descurajarea suzetelor și contactul piele-la-piele între mame și bebeluși, în momente în care s-ar putea să nu existe monitorizare.

„Din păcate, există acum dovezi care arată că respectarea deplină a celor 10 pași ai inițiativei poate promova, din neatenție, practici potențial periculoase și/sau poate avea rezultate contraproductive”, dr. Joel L. Bass de la Spitalul Newton-Wellesley din Massachusetts și colaboratorii săi. au scris autorii.

În ianuarie, 87 la sută dintre proaspete mamici din centru au început să alăpteze până la externare, iar 56 la sută dintre proaspete mămici se bazau pe alăptare exclusiv pentru hrănirea copilului lor.

Academia Americană de Pediatrie recomandă alăptarea în primul an de viață, copilul fiind alăptat exclusiv la sân (fără formulă) aproximativ în primele șase luni. Dar multe mame renunță la alăptare din cauza lipsei de sprijin sau a altor probleme.

Pentru a ajuta la obținerea desemnării prietenoase pentru bebeluși, au fost dezvoltate politici la Centrul pentru Femei și Sugari pentru a ajuta la stimularea comportamentului personalului, iar personalul a primit instrumente pentru a educa mamele și bebelușii despre beneficiile alăptării, a spus Eckert. De asemenea, a fost înființat un grup de lucru prietenos cu copiii, inclusiv membri ai comunității.

Perez a spus că femeile care doreau să alăpteze nu primeau întotdeauna sprijinul de care aveau nevoie de la spitale: „Asistentele ar spune: „Copilul tău îi este foame; hai să-l hrănim cu formulă. „Bebeluşul tău are nevoie de o evaluare; hai să-l ducem la creșă. Mama și copilul ar fi despărțiți. Copilul ar primi o suzetă. Copilul ar primi formule. Toate acestea au fost doar un lucru cultural în spitale pe care l-a făcut fiecare spital, dar nimic din toate acestea nu a susținut alăptarea.”

Bebelușii de la Centrul pentru Femei și Sugari sunt plasați piele pe piele cu mamele lor (și uneori cu tații) imediat după naștere, ca parte a ceea ce se numește uneori îngrijirea cangurului.

„Studiile arată că dacă pui bebelușii piele pe piele, ei merg la sân”, a spus Perez. Atâta timp cât mama și copilul sunt bine, „ei rămân acolo până când bebelușii își termină prima hrănire. … De asemenea, îi încurajăm să continue să pună bebelușii piele pe piele pe toată durata spitalizării.”

►CITEȘTE MAI MULT: Cioburi de sticlă în sosul de mere al lui Trader Joe?

„CONSECINȚE NEintentionate”

Inițiativa Spitalului Prieten de Copii a fost promovată de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA și a fost menționată într-un raport al chirurgului general din 2011 privind acțiunile pe care comunitățile le pot întreprinde pentru a sprijini mamele care alăptează.

Dar coloana critică din revista JAMA Pediatrics din octombrie anul trecut a subliniat unele pericole potențiale de siguranță, inclusiv rapoarte de colaps postnatal neașteptat și de moarte subită neașteptată.

Coloana numită „Consecințele neintenționate ale inițiativelor actuale de alăptare” spunea „o publicație a Academiei Americane de Pediatrie a observat că au apărut procese în spitale din SUA, atribuite stopului respirator neașteptat la nou-născuții aparent sănătoși în timpul îngrijirii timpurii piele pe piele și a avertizat că această practică trebuie să fie echilibrată cu nevoia de a implementa practici de somn sigur cu monitorizarea sugarilor în timpul îngrijirii piele pe piele, cu excepția cazului în care are loc observarea directă.”

O altă problemă de siguranță ridicată de medicii din New England este că „o insistență prea rigidă” asupra exclusivității alăptării și a camerei de 24 de ore ar putea duce la „o mamă postpartum cu potențial epuizată sau sedată să fie convinsă să-și hrănească copilul în timp ce este în pat peste noapte, când ea. nu este capabil fizic să facă acest lucru în siguranță. Acest lucru poate duce la poziționarea înclinată (cu fața în jos) și dormitul în comun pe o suprafață moale și caldă, în contradicție directă cu Recomandările privind somnul în siguranță ale Institutului Național de Sănătate. Există, de asemenea, posibilitatea ca practicile de somn nesigure modelate în spital pot continua acasă.”

Dar Eckert a remarcat că Centrul pentru Femei și Sugari face rotunjiri pe oră pe timpul nopții și urmărește problemele de somn în siguranță. Copilul ar trebui să doarmă singur în căsuță, a spus ea.

„Nu o încurajăm pe mama să doarmă cu copilul ei aici la spital”, a spus ea. „Descurajam asta”.

De asemenea, coloana a contestat că mamele din spitalele prietenoase cu bebelușii sunt „educate în mod repetat” că suzetele pot interfera cu dezvoltarea optimă a alăptării, chiar dacă suzetele par să aibă beneficii de siguranță.

Declarația de politică din 2016 a Academiei Americane de Pediatrie privind practicile de somn sigură notează că „studiile au raportat un efect protector al suzetelor asupra incidenței SIDS (sindromul morții subite ale sugarului)”. Dar declarația mai spune: „Pentru sugarii alăptați, introducerea suzetei ar trebui amânată până când alăptarea este stabilită ferm. Sugarii care nu sunt alăptați direct pot începe utilizarea suzetei de îndată ce doresc.”

Declarația notează că alăptarea este, de asemenea, asociată cu un risc redus de SIDS.

„Știm că alăptarea este atât de importantă pentru sănătatea bebelușilor noștri”, a spus Perez. „Aceasta afectează viața lor nu numai în ceea ce privește sănătatea fizică, ci și sănătatea lor emoțională”.

Centrul dispune de consultanți în lactație pentru a răspunde la întrebările părinților despre alăptare și pentru a-i ajuta să depășească orice probleme în timpul sau după spitalizarea.

„Avem mame care chiar vor să alăpteze și pur și simplu nu fac lapte”, a spus Perez. „Dar cel puțin ei știu că le-au dat cea mai bună șansă; au avut tot sprijinul de care ar putea avea nevoie; și nu se întorc acasă gândindu-se: „Spitalul acela mi-a impus formula”. "

Reporterul Darla Carter poate fi contactat la (502) 582-7068 sau dcarter@courier-journal.com.

Află mai multe

Găsiți mai multe informații despre alăptare la medlineplus.gov/breastfeeding.html . Pentru asistență pentru alăptare, sunați la Centrul pentru Femei și Sugari, 502-562-6081.

Cei 10 pași pentru alăptarea cu succes

1. Să aibă o politică scrisă privind alăptarea, care este comunicată în mod obișnuit întregului personal medical.

2. Instruiți întreg personalul medical în abilitățile necesare pentru implementarea acestei politici.

3. Informați toate femeile însărcinate despre beneficiile și managementul alăptării.

4. Ajutați mamele să inițieze alăptarea în decurs de o oră de la naștere.

5. Arătați mamelor cum să alăpteze și cum să mențină alăptarea, chiar dacă sunt separate de bebeluși.

6. Nu oferiți sugarilor alte alimente sau băuturi decât laptele matern, cu excepția cazului în care este indicat din punct de vedere medical.

7. Practicați camera în – permiteți mamelor și bebelușilor să rămână împreună 24 de ore pe zi.

8. Încurajează alăptarea la cerere.

9. Nu dați suzete sau mameloane artificiale sugarilor care alăptează.

10. Încurajarea înființării unor grupuri de sprijin pentru alăptare și trimiterea mamelor către acestea la externarea din spital sau centru de naștere.

  • Șoarecii modificați genetic sunt expuși la pseudo-coronavirus în cursa pentru vaccin, tratamente
  • Numărul deceselor cauzate de coronavirus din China a crescut cu 23% miercuri, pe fondul noii metode de numărare, acum la 1.367 la nivel mondial
  • Autoritățile au raportat până acum 22 din 23 de cazuri potențiale de coronavirus din New York au rezultate negative la teste

TARRYTOWN – Oamenii de știință înarmați cu șoareci modificați genetic din New York ar putea fi arma secretă pentru a învinge coronavirusul mortal care se răspândește pe tot globul.

Creați pentru a imita sistemul imunitar uman, șoarecii sunt expuși la pseudocoronavirus în speranța că vor produce anticorpi care blochează și tratează adevărata boală infecțioasă care a ucis peste 1.300 de oameni și a îmbolnăvit cel puțin 60.000, mai ales în China.

Experimentele futuriste sunt în desfășurare la Regeneron, un gigant al biotehnologiei din comitatul Westchester, care face parte dintr-o cursă internațională pentru găsirea de diagnostice rapide, un vaccin și tratamente eficiente pentru noul coronavirus, numit acum Covid-19.

O lume departe de epicentrul focarului din Wuhan, China, oamenii de știință s-au aplecat săptămâna aceasta peste microscoape și vase Petri în laboratoarele din campusul întins al lui Regeneron, pe dealurile din Tarrytown, cu vedere la râul Hudson, chiar la nord de New York City.

Munca metodică de cartografiere a codurilor genetice, de creștere a celulelor și de preparare a anticorpilor s-a desfășurat pe fondul carantinelor navelor de croazieră, a interdicțiilor de călătorie și a temerilor tot mai mari de o pandemie.

Cu toate acestea, Christos Kyratsous, care conduce proiectul lui Regeneron, a descris o perspectivă promițătoare pentru eforturile urgente de a reduce suferința cauzată de coronavirus și focare similare în viitor.

„Lumea noastră este interconectată și este foarte, foarte ușor să răspândești o infecție foarte, foarte repede”, a spus Kyratsous, vicepreședinte al bolilor infecțioase și al tehnologiei vectorilor virali.

„Deci, fiind mai bine pregătiți și încercând să creați anticorpi largi împotriva coronavirusurilor, nu doar a acestui nou coronavirus, vă va permite să fiți pregătiți pentru o viitoare epidemie pentru a putea răspunde și mai rapid”, a adăugat el.

Cum ar putea șoarecii umanizați să lupte împotriva coronavirusului, a focarelor

În termeni de fabricare a medicamentelor, Kyratsous, un imigrant grec zvelt și energic, care lucrează la Regeneron din 2011, îi place să se gândească la șoarecii modificați genetic ca la „micro-oameni”.

„Tocmai de aceea șoarecele face medicamente foarte bune”, a spus el. Medicamentele „sunt tolerate la om, deoarece nu se pot distinge de orice alt anticorp pe care l-am produce în mod normal împotriva infecției”.

Ceea ce îi face pe șoareci atât de importanți în războaiele izbucnite este că elimină nevoia de a găsi supraviețuitori în lumea reală. Aceasta este cheia pentru a începe mai devreme testele de laborator și pentru a crea anticorpi pentru a testa virusul.

În plus, Regeneron, la fel ca și alte companii de medicamente, poate accelera răspunsul la focar prin obținerea propriului pseudovirus produs de laborator, odată ce secvența genetică este disponibilă.

Contents